Mijn iPod deed het niet meer

iPod

Zomaar opeens was ‘ie kapot. Althans, hij reageerde op geen enkele toets (of hoe noem je zoiets op een iPod?) meer. Ik heb hem net twee maanden, en heb er niets raars mee gedaan. Op dat moment realiseer je je dat een iPod helemaal dicht zit; je kunt hem niet openmaken, althans niet met een conventionele schroevendraaier.

’s Ochtends op mijn werk zocht ik meteen op Google op het voor de hand liggende ‘iPod stopped working’. De eerste ‘hit’ vertelde me dat ik zes seconden de menu-toets en nog een andere toets ingedrukt moest houden; dan zou hij resetten. En wie schetst mijn verbazing dat dit in één keer werkte! Even synchroniseren met iTunes en ik was er weer helemaal bij.

Wat ik ook leerde via mijn zoektocht op Google is dat er een brede community bestaat rondom klagers over de iPod. Als ik die gebruikers moet geloven, deugt er helemaal niets van de iPod. OK, ik ben niet meer helemaal overtuigd van de stabiliteit van het product, maar voorlopig heeft ‘ie nog zeker het voordeel van de twijfel.

Delen

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *