Bezorgd over de post

postbodeZoals in een eerdere post gemeld, verwachtte ik al een briefje van TPG dat ik gisteren niet thuis was. Dat klopte. Vandaag kreeg ik er nog een, en vanaf morgen kan ik dus naar de postkantoor om het pakketje af te halen.

Ik blijf het moeilijk vinden om te begrijpen dat dit niet efficiënter kan. Ik werk overdag, er is niemand thuis, dus ik weet vantevoren dat de postbode voor een gesloten deur staat. Waarom kan ik niet 1) ’s avonds het pakketje in ontvangst nemen of 2) zelf aangeven wanneer ik in staat ben om het pakketje aan te nemen?

Tot overmaat van ramp – ik ben net verhuisd – is ‘mijn’ postkantoor alleen gedurende werkdagen van 9 tot 5 geopend. Kansloos dus. En je kunt het niet door laten sturen naar een alternatief postkantoor.

Daar valt nog veel te winnen op het gebied van klantgerichtheid!

Delen

Reacties

reacties

Een gedachte over “Bezorgd over de post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *