Houdt Hotmail ons voor de gek?

Vorige week vertelde een collega mij dat de inbox van zijn Hotmail account was vergroot naar 2 Gigabyte. Op zich niets raars; Hotmail volgt hiermee de weg die Google met zijn Gmail al was ingeslagen.

Nu was mijn eigen account de afgelopen maanden al fors gegroeid. Via een truc had was ik al van 2MB naar 25MB gegaan, en vervolgens was mijn account automatisch naar 250MB opgehoogd. 250MB is – wat mij betreft – een gigantische hoeveelheid ruimte. Ik gebruik er momenteel 3% van, en dat vind ik eigenlijk al behoorlijk fors.

Vandaag kreeg ik een mailtje van Hotmail: Not content with 250MB? Even opletten Hotmail: ik gebruik 3%, dus ik ben prima content. Maar goed, toch maar het mailtje geopend. Tegen betaling kan ik upgraden naar een mailbox van 2GB. Dat is raar; mijn collega had dat gratis gekregen! Het zal wel liggen aan bijkomende voordelen – het verzenden van slideshows en filmpjes bijvoorbeeld. Toch heb ik het gevoel dat niet iedere gebruiker van Hotmail hier gelijk behandeld wordt…

Delen

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *