Een Media Center bouwen (6)

Verwijder de twee schroeven en schuif het voorpaneel eraf. Die eerste schroef was nog wel te doen, maar die tweede was onmogelijk te bereiken met een schroevendraaier. Ik bekeek de computerkast vanuit alle mogelijke hoeken, maar dat voorpaneel was toch echt met geen mogelijkheid te verwijderen. Dan moet er een fout staan in de handleiding. Op internet gezocht naar een update van de handleiding. Er bleek een handleiding online te staan, maar die was identiek aan mijn papieren versie. Ten einde raad de reviews van de computerkast gaan bekijken. “The bezel in front of the drive bay can be slid out (after removing two affixing screws) allowing easy front drive installation.“. Onmogelijk. Twee uur later had ik – uit wanhoop – bedacht dan maar álle schroeven van de kast los te gaan maken, en bij de tweede schroef was het raak: ik kon het voorpaneel verwijderen!

Leermoment: nog meer ‘out of the box’ denken – letterlijk…

Delen

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *