Het karma van Tweakers.net

Ik heb de afgelopen tijd wat spullen besteld om een Mediacenter te bouwen. Interessant aan de bedrijfjes die de hardware verkopen is dat ze je uitnodigen om een review op Tweakers.net te zetten. Daar wilde ik wel gehoor aan geven.

Shop Survey is een onderdeel van de Tweakers site. Ik wil mijn mening geven over een internetwinkel. Helaas moet ik ingelogd zijn. Dus maar registreren. Helaas mag ik geen Hotmail-account kiezen voor mijn bevestigingsmail. Onduidelijk waarom dit zo is. Gmail voldoet ook niet. Met tegenzin kies ik dan maar voor een account dat ik liever niet opgeef voor dit soort doeleinden.
Nadat ik eindelijk ingelogd ben, probeer ik opnieuw de survey in te vullen.

Je moet minimaal 2 weken geregistreerd zijn om in de shop survey te kunnen posten en je karma mag niet negatief zijn. Helaas voldoe jij niet aan beide voorwaarden, waardoor je geen shop survey mag plaatsen.

Nou ja, dan ga ik maar twee weken wachten. Hopen dat mijn karma door dit soort tegenslag tegen die tijd niet onder nul is gezakt…

Delen

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *