Pandora’s muziekdoos

Ik berichtte een aantal weken geleden over Last.fm. Een nieuwe ontdekking die ik van de week deed, was Pandora. Het idee is vergelijkbaar: je kiest een artiest, en op basis hiervan speelt Pandora muziek van deze en aanverwante artiesten. Per nummer kun je kiezen of je het wat vindt of niet, zodat je persoonlijke radiostation steeds persoonlijker wordt. Daarnaast kun je nog kiezen uit de 20 meest beluisterde stations.

Essentieel verschil met Last.fm is dat er een betaalmodel omheen zit. Je krijgt 10 uur luisterplezier gratis, daarna ga je $36 per jaar betalen. Hoewel de vormgeving prima is – mooie Flashanimaties – biedt het qua functionaliteit minder dan Last.fm. Ik geloof daarom niet dat het net zo aan zal gaan slaan als Last.fm. Maar ik houd het in de gaten.

Delen

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *