Statistiekenstrijd

Google AnalyticsSinds ik een weblog heb bekijk ik de sitestatistieken via Webalizer, de bekendste open source stats analyzer. Prima voor de elementaire zaken, maar toch vrij basaal.

Afgelopen week lanceerde Google zijn Analytics. De voorbeeldplaatjes die ik zie zijn veelbelovend. Een collega van mij heeft er al uitgebreider naar gekeken, en is lyrisch. Ik heb vanavond dus een account geopend en het stukje Javascript toegevoegd (vind hier de WordPress plugin). Helaas klaagt Google dat het stukje code niet herkend wordt, maar dat is hopelijk snel opgelost (suggesties iemand?). Binnenkort een vergelijkend warenonderzoek.

Delen

Reacties

reacties

Een gedachte over “Statistiekenstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *