De man van één miljoen – maar nu echt!

Million Dollar Pixel Page progress report
Na een maand sabbatical vind ik het weer tijd om uit de winterslaap te ontwaken. Om te ontdekken dat de jongen over wie ik een paar maanden geleden schreef, inmiddels een miljoen pixels heeft verkocht. Ongelofelijk. Je zult nooit weten of het helemaal waar is, maar het verhaal is in elk geval schitterend. Het laatste restje knijpt hij eruit door de laatste 1000 pixels via eBay te verkopen. Het viel me op dat er inmiddels honderden soortgelijke initiatieven zijn gestart. Zijn reactie:

It is bound to happen (this is the internet afterall), and infact, I think it will work in my favour. They say imitation is the sincerest form of flattery. So I think any copy-cat sites will only have pure comedy value, whereas mine possibly has a bit of comedy PLUS some actual pull in terms of advertising dollars

Scan ook eens door zijn weblog. Deze jongen heeft echt vier turbulente maanden achter de rug!

Delen

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *