WordPress 2.0.1

Enige tijd geleden al heeft WordPress een nieuwe release uitgebracht: van 1.5 naar versie 2.0. Omdat ik nogal opzag tegen het upgradeproces had ik het tot vandaag uitgesteld. Maar ik moest er uiteindelijk toch aan geloven. En het bleek mee te vallen. Eigenlijk hoef je alleen de nieuwe files van WordPress over de oude heen te zetten, en je bent klaar.

Meteen al valt het me op dat het administratiegedeelte van WordPress er een stuk mooier uitziet. Er zitten zelfs wat Ajax-componenten in. Vandaar die 2.0 natuurlijk!

Delen

Reacties

reacties

5 gedachten over “WordPress 2.0.1

  1. Jos mä joutuisin kantamaan puolta elämää olkalaukussa niin ei tulis mitään. Reppu se olla pitää, sen huomasin juuri toissapäivänä kun hylkäsin laukun ja otin repun käyttöön, ah kantamisen helppoutta!

  2. you are actually a excellent webmaster. The website loading pace is incredible. It kind of feels that you’re doing any distinctive trick. In addition, The contents are masterwork. you have done a great process in this topic!

  3. Broads48, I’ve always had a hard time with people like you describe. I think people like that are afraid and have a weak belief system. They’re afraid to hear other opinions because they’re afraid their beliefs won’t stand up to other ideas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *