Bioscoopje pikken?

Mr MovieNaast het bekijken van de filmpjes op YouTube en het browsen door de EPG van je digitale TV bestaat er ook nog zoiets als het bezoek aan de aloude bioscoop. MrMovie heeft hier een erg handige Messenger bot voor gelanceerd. Voeg hiervoor [email protected] toe aan je buddy list van MSN Messenger. Via deze buddy kun je razendsnel opzoeken welke films draaien in jouw stad, in welke bioscoop en hoe laat.

Waarom is deze bot handig en doordacht? Ten eerste navigeer je heel snel door de menu’s. Je kiest je woonplaats, en hij geeft direct een overzicht van de films die op die dag draaien. Nadat je één van deze films hebt gekozen, geeft hij direct een overzicht van bioscopen en (nog handiger) aanvangstijden.

Ten tweede onthoudt hij je eerder gemaakte keuze. Ik hoef dus bij mijn tweede bezoek niet opnieuw aan te geven dat ik in Amsterdam woon, maar hij geeft me meteen het actuele overzicht.

Ten derde geeft hij (desgewenst) extra, relevante informatie. Een kort overzicht van de inhoud van de film, maar ook een link naar de trailer.

En voor wie tóch liever voor de buis gaat zitten, geeft MrMovie ook nog een overzicht van wat nu en straks op TV te zien is.

Mijn wensenlijstje? Direct kaartjes reserveren vanuit Messenger, de trailer in het activity window en de (user generated?) aanraders. Maar tot nu toe ben ik er al erg blij mee!

Delen

Reacties

reacties

4 gedachten over “Bioscoopje pikken?

  1. Hallo Ton, bedankt voor het leuke stukje. En je wensenlijstje. Wanneer het technisch mogelijk is om direct te reserveren via Messenger, dan willen we dat natuurlijk ook voor MrMovie. Trailers gelijk afspelen natuurlijk ook. We hebben nog veel meer ideeen, maar die komen later nog aan bod 😉
    @Ronald, is inderdaad lastig, zeker als je in grotere plaatsen woont waar meerder bioscopen zitten en je dus je eigen bioscoop hebt. De rest is voor jou niet belangrijk. Ik zal onderzoeken of dit technisch op te lossen is.

    Oh ja, we zijn vorige week een filmpostershop gestart op MrMovie (mrmovie.nl/posters).

  2. Oh ja Ton, mail me maar ff als je wilt. Dan hou ik je de komende tijd op de hoogte van onze ontwikkelingen via de mail.

    Groeten Mathijs
    Tera.nl Online Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *