De Ton de Jongste volgens Google

Ton de JongIk stuitte via via op de weblog ContentCantina van Anton van Elburg (?), voormalig hoofdredacteur van Emerce. Leuke blog, lekker web 2.0. Zijn post over personal branding intrigeerde me – dat als je je naam in Google intypt, direct een gesponsorde link naar je profiel op LinkedIn tevoorschijn komt. I-branding noem ik het zelf.
Ik testte dat zelf nog maar eens met mijn eigen naam. Al een aantal keer was de positie van ‘Ton de Jong’ op de Google ranglijst ná de Google Dance behoorlijk veranderd. Van een hoogste notering op nummer 5 tot een plekje ergens op de zesde resultaatpagina. Maar ik sta op één! Van alle Ton de Jongs in Nederland. Hoger nog dan de professor in Twente, die (in mijn perceptie) sinds mensenheugnis op 1 stond.

Stiekem is Google toch een soort hitparade. Ik ga de champagne koud zetten!

Delen

Reacties

reacties

15 gedachten over “De Ton de Jongste volgens Google

 1. Ton, ik volg vanzelfsprekend met plezier je blog 🙂 Ik gebruik daarvoor Google Reader. Echter, jouw RSS-feed publiceert slechts de eerste alinea van een post en vervolgens moet ik doorklikken naar je blog. Natuurlijk ook niet vervelend maar zou de keus willen hebben om ook de volledige post in mijn newsreader te kunnen lezen. Wellicht heeft het iets te maken met hoe je je feed publiceert? Kan je daar kiezen om de feed geheel of gedeeltelijk te publiceren? Weet uit mijn ervaring met Blogger dat dat daar mogelijk was.

 2. Ha Ton,

  Helaas, blijkt de professor hardnekkig want hij heeft je weer ingehaald in de Google hitparade.

  Toch maar weer overschakelen naar frisdrank? 🙂

  Groet,
  Guus

 3. Pingback: florida apartment insurance

 4. Pingback: premios

 5. Pingback: order cheapest fila fitness clocks on the web

 6. Hi, have you any concept antyhing with regards to pc speakers and dell personal computers or the apple company personal computer systems? Or also verify my website plymouth mobile computer repair. Should an individual be looking regarding puppy groomers this excellent website advised simply by national doggy groomers iniotcennecrton.

 7. Audioswap is terrible. We should be able to state who made the song we uploaded with the video, it doesnt violate copyrights if we give credit to the artist. All songs on audioswap are crappy and weird. Never heard of any of them. So, please, just let us use some of our own audio so we can actually stay sane and have good videos. Thank you.

 8. With havin so much content and articles do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation? My website has a lot of unique content I’ve either created myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any ways to help stop content from being ripped off? I’d genuinely appreciate it.

 9. One important issue is that when you’re searching for a education loan you may find that you’ll want a cosigner. There are many situations where this is correct because you could find that you do not employ a past credit rating so the mortgage lender will require you have someone cosign the financing for you. Great post.

 10. Me río Rafa, porque un comentarista te dice que al menos te sirve para redactar esta entrada. El caso es que va a ser verdad porque ninguno de los que aquí estamos contigo entendemos su existencia.Pensar que cuando su historia "real" comenzó, era una de las familias reales más pobres de Europa, hecho contrastado y por supuesto lo de pobre siempre en "términos relativos", y ahora es una de las mayores fortunas… pues eso… lo que hace tener de lado a poderosos, no?Me ha encantado tu entrada de hoyUn beso

 11. I have been having trouble sleeping a lot and these tips were just what I need. I am going to try them and see if they help. I purchased some lavendar mist that I can spray on my pillow as they say lavendar is good for sleep. I will let you know if it helps. Thanks for these tips, Karon. I always learn something new from your blog. By the way, the new blog looks wonderful!Hugs-Patti xxoo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *