Nieuwe dingen doen

Talpa InteractiveNa ruim een jaar bij Talpa Interactive gewerkt te hebben, is voor mij daar (ook) het doek gevallen. In augustus ging de zender al uit, maar we zijn in kleinere bezetting nog een paar maanden doorgegaan om de contracten netjes af te handelen.

Hoe de toekomst er voor mij uitziet, weet ik nog niet precies. Sowieso ga ik me bezighouden met het (zelf, of met anderen) uitwerken van een aantal leuke online diensten of producten. Daarnaast zal ik voor 2 of 3 dagen in de week freelanceklussen uitvoeren. Maar over dit alles vast meer binnenkort.

Vanaf dit (self proclaimed) podium mijn dank en lof aan de collega’s met wie ik bij Talpa het afgelopen jaar mooie dingen heb mogen doen.
Maurice (van Nailed By Nikita), Suzanne, Floris (van Floris 2.0), Marcel (van Houtwatch), Dana, David (actor-voice artist-songwriter), Ronald, Laura, Edwin (van Life Files Of…), Harm (van Schweigman Industries), Remko (van Textures), Eric (van ERIC), Bianca, Samuel (van Infinite Dreams), Romina, Ido, Eefke (van Feemous), Sophie, Jolijn, Jan Hein, Tessa: heel erg bedankt!

Delen

Reacties

reacties

3 gedachten over “Nieuwe dingen doen

  1. Pingback: life insurance quotes online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *