Tonsumptie verplicht: Opzeggen.nu

Omdat ik na het samenwonen ineens geconfronteerd werd met twee abonnementen op Eigen Huis, besloot ik er één op te zeggen. Dat is geen sinecure. In de voorwaarden staat wél netjes vermeld dat je bijzonder tijdig moet opzeggen, omdat je abonnement anders automatisch met een jaar verlengd wordt, maar niet hóe. Bij mijn zoektocht naar de juiste adresgegevens stuitte ik op Opzeggen.nu. Hierin kun je betreffende adresgegevens eenvoudig achterhalen, en zelfs een standaard opzegbrief genereren. Uitprinten, handtekening erop en klaar. Een aanrader!

Delen

Reacties

reacties

2 gedachten over “Tonsumptie verplicht: Opzeggen.nu

  1. Ik ken de maker van site (komt ook uit het oergezellige Volendam). Zeer handige site, heb er zelf ook al eens gebruik van gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *