Laptop

Afgelopen zaterdag ging ik, samen met mijn vriendin, uit eten met vrienden. Althans, wij dachten dat we bij hen had afgesproken en zij dachten omgekeerd. Een restaurant bij ons in de buurt werd het uiteindelijk. We waren daarom al wat laat, en ik besloot ‘voor die ene keer’ mijn auto in de buurt van mijn huis neer te zetten, en onze laptoptassen in de kofferbak te laten. Toch nog even de kofferbak geopend om een telefoon uit de tas te halen.

Na het eten liepen we langs de auto naar huis en haalden we de laptoptassen uit de kofferbak. De volgende ochtend stond de politie op de stoep. Dat er was ingebroken in mijn auto, en dat een oplettende buurman een golftas en een paar skischoenen had veiliggesteld. Klopt, die had ik inderdaad ook in de kofferbak laten liggen. Uit het handschoenenkastje waren alleen een aantal CD’s meegenomen. Althans, de hoesjes van de CD’s, want de CD’s zelf lagen in mijn CD-wisselaar – in de kofferbak.

Gelukkig hadden de dieven het kleinste raampje (dat driehoekige achterin) stukgeslagen. Dat kost een euro of €65, dus de schade viel uiteindelijk nogal mee. Ik had er geld voor over gehad om de gezichten van de dieven te zien toen zij – in de veronderstelling twee laptoptassen aan te treffen – slechts wat sportspullen vonden. Uiteindelijk moet je er gewoon de lol van in proberen te zien! En de volgende keer die laptoptas tóch maar weer gewoon meenemen…

Delen

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *