KPN jaagt prospects weg

KPN OrienterenIk gebruik al een tijdje KPN Digitenne, in combinatie met het live Eredivisie voetbal, en het bevalt me tot nu toe uitstekend. Omdat ik het signaal laat binnenkomen op mijn Media Center, ben ik voor het kiezen van een kanaal afhankelijk van de EPG van Media Center. En die blijkt niet overeen te komen met de zenders van Digitenne. Bij mijn zoektocht naar informatie hierover, kwam ik op de Digitenne pagina van KPN. Het antwoord op mijn vraag staat onder het kopje ‘Oriënteren’. Maar wat schetste mijn verbazing toen ik na klikken op de link op een inlogpagina terecht kwam! Oriënteren en dan moeten inloggen – wie heeft dat verzonnen, KPN?

KPN Inloggen

Snel herstellen lijkt me, of wil KPN geen Digitenne meer verkopen?

Delen

Reacties

reacties

Een gedachte over “KPN jaagt prospects weg

  1. haha,

    aangezien ik zelf ook voor KPN met dit systeem werk weet ik wat er fout gaat: het gezochte item wordt niet gevonden en dan krijg je inderdaad een loginpagina te zien.

    KPN customer support moet even dit opmerken en fixen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *