Geen signaal

Sinds enige weken pendel ik voor mijn werk op en neer tussen Amsterdam en Düsseldorf. Het comfort van de ICE brengt je in iets meer dan 2 uur van stad naar stad. Ruim de tijd dus om via de telefoon je RSS feeds bij te lezen – of om de Olympische Spelen live te kunnen volgen. Maar ook een bron van ergernis als de connectie, met name zodra je voorbij Arnhem bent, voortdurend wegvalt. Even dacht ik nog dat het misschien aan mijn telefoon lag. Maar rond hetzelfde moment zag ik dat de site Slechtedekking.nl was gelanceerd. En daar blijkt direct uit, dat mijn provider de beroerdste dekking van allemaal heeft. Leuk om te weten, maar ik hoop dat dit initiatief tot verbetering leidt…

Delen

Reacties

reacties

6 gedachten over “Geen signaal

  1. A Briosa que Deus fez…. Tb Maradona disse que era Deus…. Os envelopes afinal valem pelo menos uma expulsao aos 10 min…A merda do costume esta liga. A coÃr§pruao estara sempre presente

  2. thanks for the info..very helpful talaga..my friends and i are planning to go to bohol this may 12…and naghahanap kmi ng van that could take us to bohol’s famous destination…ask ko lng po, if car po ba ung irerent namin kasi 4 people lang kmi, is it still 2500 or much higher? thanx poh..more power to ur site

  3. I simply want to say I’m beginner to blogging and absolutely enjoyed this blog. Likely I’m likely to bookmark your site . You actually have fabulous posts. Thanks a lot for sharing your website.

  4. I love the ditty, So bunion be gone??????? And on your birthday!!!!! You will be dancing again soon. I’m sure of it. I loved reading your blog. I’m not so willing to put too much out there. I’m a bit reticent to let it all hang out .Since I stopped doing makeup, my life has been semi-boring. I miss the stars, politicians and other quirky people I had the opportunity to meet . Ha. Won’t go on but again hope you had a great birthday! Bye for now, Virginia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *