Weblog tikkertje

Ik had Yme al een tijdje niet gesproken, en hij maakte me er fijntjes op attent dat hij me uitgenodigd had om mee te doen met weblog tikkertje. Het idee van weblog tikkertje is dat je vijf (relatief) onbekende dingen over jezelf vertelt, en vervolgens vijf anderen uitnodigt om hetzelfde te doen. Een soort kettingbrief, maar dan anders.

Daar gaat hij dan:

  • Ik zit al een tijdje in de online business, maar mijn studie – Technische Natuurkunde aan de TU Delft – wijst daar in het geheel niet op;
  • Als ik in een CD-winkel sta, is het voor mij onmogelijk om naar buiten te lopen zonder een paar CD’s te hebben gekocht. Mijn iTunes-collectie heb ik dus op een ‘eerlijke’ manier bij elkaar verzameld;
  • Ik heb ooit een aantal weken als vluchteling in Nederland doorgebracht, nadat we uit Iran moesten vluchten omdat het toenmalige regime omvergeworpen werd;
  • Toen ik jong was, dacht ik muzikant te zullen worden als ik groot zou zijn. Dat denk ik nog steeds…
  • Ik heet eigenlijk helemaal niet Ton, maar Taeke Onno Nico. Mijn roepnaam bestaat uit mijn initialen; mijn ouders vonden mijn Friese voornaam (naar mijn pake) te ingewikkeld voor iemand die buiten Friesland opgroeide.

En bij deze tik ik de volgende bloggers: Marcel Houtman, Jan Willem Eshuis, Femke Schavemaker, Gerwin Scheeve en Peter Boer

Delen

Reacties

reacties

3 gedachten over “Weblog tikkertje

  1. Pingback: Weblog tikkertje at StrayByte

  2. Pingback: Weblog tikkertje at StrayByte

  3. Pingback: Weblog tikkertje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *