De Ricky Gervais Show: Een podcast die er toe doet

Ricky GervaisEen paar maanden geleden volgde ik op Marketingfacts het bericht van Anders Floor over Podcasten en de reactie die dit opriep. “Wat moet ik in godsnaam met “Podcasting”?”, vroeg Anders zich af. Ik was het helemaal met hem eens. Een aantal keer heb ik naar de Daily Source Code geluisterd, maar het kon me niet echt boeien – misschien de verkeerde afleveringen beluisterd.

Sinds kort heb ik echter een reden om me te abonneren op een Podcast: The Ricky Gervais Show. Ricky Gervais is vooral bekend als David Brent in de Britse sitcom The Office. The Office is de grappigste serie die ik de afgelopen jaren gezien heb, bijvoorbeeld te bestellen via Amazon.

De Ricky Gervais show is een podcast waarin Steve Merchant, Karl Pilkington en hijzelf een half uur lang onzin vertellen over onzinnige onderwerpen. Karl’s humor is zo droog als de Sahara, en leidt vaak tot een karakteristiek demonisch lachje van Ricky. Hardop lachend fiets ik tegenwoordig naar mijn werk.

Inmiddels is de Podcast – naar eigen zeggen – ’s werelds nummer 1 – hoewel niet meteen blijkt op welk gebied. In ieder geval de moeite van het beluisteren meer dan waard!

Delen

Reacties

reacties

4 gedachten over “De Ricky Gervais Show: Een podcast die er toe doet

  1. Die podcast heeft mij ook op zijn minst 1 nut van het hele podcast gebeuren doen inzien! Alleen moet je soms nogal gefocussed luisteren om hun engelse dialecten te verstaan 🙂

  2. Pingback: De Tonsument - Over digitale trends, muziek, sport en van alles… » Blog Archive » Ricky Gervais casht op zijn podcast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *