My first PHP script

Het viel me op dat de WordPress plugin voor Audioscrobbler (zie ook mijn vorige post) de laatste data steeds van de Audioscrobbler site ophaalt. Deze data staat daar als RSS, maar is binnen enkele uren ‘verlopen’, zodat het RSS-bestand leeg is. Dit houdt in dat je ‘laatst beluisterde nummers’ vervolgens ook leeg zijn.
Ik heb me op de plugin gestort, wat PHP opgezocht op Google en mijn eigen stukje script toegevoegd aan de plugin. Als hij nu ziet dat het RSS-bestand leeg is, houdt hij de oude data op de site vast. Hierdoor blijven mijn laatst beluisterde nummers gewoon op hun plek.
Ik zal de schrijver van de oorspronkelijke plugin informeren. Mocht iemand geïnteresseerd zijn in mijn stukje script, neem dan even contact met mij op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *