KNVB versus de voetballiefhebber

Rellen Den Haag - Ajax 1987De KNVB tekent beroep aan tegen de beslissing om de wedstrijd Ajax-Den Haag te verplaatsen naar een later tijdstip. Belangrijkste reden die de KNVB aanvoerde tegen het verplaatsen van de wedstrijd, was het feit dat daardoor het competitieschema scheef zou gaan lopen.
Denkt de KNVB nu serieus dat de voetbalcompetitie bedoeld is voor de televisiekijker die een slechte zondag heeft als het schema uit de pas loopt? Wordt een wedstrijd niet primair gespeeld voor de toeschouwers? Wordt de sfeer van een wedstrijd niet bepaald door diezelfde toeschouwers?
Ik weet een oplossing: speel voortaan alle wedstrijden in een leeg stadion. Heeft de KNVB een vlekkeloos competitieschema, hoeven de burgemeesters zich nergens meer druk over te maken, krijgen de scheidsrechters geen ziektes meer toegewenst, en zit vaderlief op tijd rond de gestampte pot. Ik ben benieuwd wie daar echt op zit te wachten!

2 gedachten over “KNVB versus de voetballiefhebber

  1. It’s perfect time and energy to make some plans for the future and it can be time to become happy. I have read this post of course, if I could I would like to suggest an individual few intriguing things or even advice. Maybe yo;l8#217u&l be able to write next articles talking about this write-up. I wish to read more reasons for having it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *